<div id="fb-root"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script>(function(d, s, id) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (d.getElementById(id)) return;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js = d.createElement(s); js.id = id;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js.src = 'https://connect.facebook.net/fi_FI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12&appId=1835635846686343&autoLogAppEvents=1';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

Vaatekaappi Workshop Osa 3

Mihin käyttäisit säästyvän ajan ja rahan, jos et tekisi enää virheostoksia, eikä sinun tarvitsisi enää koskaan raivata vaatekaappiasi?

"Kommentoi"
<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

12 Kommentit

 1. Lea Mäki

  Tuntuu ,että motivaatiota ei kertakaikkiaan ole muuhun, kuin ottaa vaan joku vaate kaapista ja raahustaa sillä sitten koko päivä. Tosi harvoin on sellainen onnistunut olo vaate valinnoista.Haluaisin pukeutua rohkeammin, mutta rohkeus puuttuu,.Apua!

  Vastaa
 2. Ilona

  Säästyneillä rahoilla ostaisin laadukkaita, kestäviä vaatteita! Sellaisia, joita vain haaveilen omistavani tällä hetkellä…

  Vastaa
 3. Tarja

  Aivan mahtavan inspiroiva ja luonteva Iina!

  Vastaa
 4. Satu

  Ajan ja rahan säästö on se mitä haen tältä kurssilta, mutta koska päästään (vai päästäänkö) asiaan..??

  Vastaa
  • Ou nou

   Juu aika pitkät introt oli ennen ydintä. Tarinat vaatekaappinsa vangeista ei oikein innosta, kun en itse samaistu niihin. Ei, en oo koskaan vetänyt vaatekaappia lattialle ja jättänyt järjestämistä kesken. ?

  • capslook

   Ou nou, loistavaa että olet välttynyt vaateröykkiöiden piinalta! Kuulostaa siltä, ettet tarvitse kapselimetodia 🙂

 5. Tiina

  Käyttäisin ajan ja rahan harrastuksiin ja liikuntaan.

  Vastaa
 6. Tuulia

  Perheen yhteisiin harrastuksiin käyttäisin rahan

  Vastaa
 7. Riikka

  Käyttäisin säästyvän ajan ja rahan itsestäni huolehtimiseen, jotta jaksaisin olla parempi äiti.

  Vastaa
 8. Anneli Hämäläinen

  Kampaajaan,hierontaan ja jalkahoitoon

  Vastaa
 9. Ansku

  Minulle ei jäänyt tästä käteen mitään. Ensimmäinen video kertoi jo tämän kaiken, mitä kaksi seuraavaa vain toistivat. Odotin, että saan vinkkejä siihen, miten voin tehdä sellaisen kapselin! Olen pettynyt, etten saanut mitään ideoita siihen, miten voisin toimia toisin, jotta välttyisin vaatekriiseiltä. Petyin, että pitää ilmoittautua verkkokurssille, josko ehkä sieltä saisi niitä oikeita neuvoja.

  Vastaa
 10. Laura

  Kiitos workshopista. Teaseriksi olisi riittänyt yksi 10 minuutin osa. Siinä ajassa olisi ehtinyt herättää mielenkiinnon mahdollista verkkokurssin ostamista varten. Nyt toiveikkaana odotti, milloin niitä vinkkejä annetaan. Ymmärrän hyvin, että parhaat palat ja käytännön opit säästetään verkkokurssiin. Kun toiminta varmasti hioutuu ja ammattimaistuu koko ajan, jatkossa suosittelisin käytettäväksi kameraan kiinnitettävää prompteria ja kunnon mikrofonia kaiun estämiseksi. Lisäksi ei kannata markkinoida uutta, päivitettyä tuotetta perjantaina ja tarjoilla vanha versio maanantaina (tai siis tiistaina). Tsemppiä jatkoon, kaikille yrittäjille hatunnosto!

  Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osa 1

Osa 2