<div id="fb-root"></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><script>(function(d, s, id) {<!-- [et_pb_line_break_holder] --> var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (d.getElementById(id)) return;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js = d.createElement(s); js.id = id;<!-- [et_pb_line_break_holder] --> js.src = 'https://connect.facebook.net/fi_FI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12&appId=1835635846686343&autoLogAppEvents=1';<!-- [et_pb_line_break_holder] --> fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>

Vaatekaappi Workshop Osa 1

Kuulostiko tutulta?

Uskotko, että arki ilman vaatekriisejä on mahdollinen sinulle?

Kommentoi alle!

"Kommentoi
<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

60 Kommentit

 1. Laura

  Pitikö tähän ilmoittaa jotta saa osan 2?

  Vastaa
  • Caps Look

   Ei tarvitse, saat kaikki osat kun olet ilmoittaunut Workshopiin 🙂

 2. Susanna Juutinen

  Kiitos tästä, paljon hyvää asiaa, osittain jo tuttuakin. Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavaa.

  Vastaa
 3. Arja

  On varmasti. Olen aikaisemmin jakanut vaatteet lämpimän ja kylmän kauden vaatteisiin. Kun syksy alkaa viilentyä niin vaihdan lämpöiset vaatteet käyttöön. Kesän vaatteet pakkaan vuoteen alle meneviin laatikkoihin. Tällä saa vaihtelua vaatteisiin. Mielenkiinnolla tutkailen metodia, jolla 10 osasta saadaan kaikki mätsäämään keskenään. Nyt mätsit ovat enemmän arkeologisia kerrostumia ?

  Vastaa
 4. Merja Uitto

  Vaatteita ostan mutta tuntuu että aina vääränlaisia.

  Vastaa
 5. Arja

  Ehkä se voi olla joskus mahdollista? En täysin usko. Kaapissa vääränlaisia vaatteita ja liian vähän pidettäväksi kelpaavia. Kun ostellut sellaisia: kaupassa hieno, mut kotona todennut, ettei sovi mun tyyliin!
  Ongelmani on muutamat vaatteet, jotka vaan kelpaa ja ne on aina käytössä. Olen paljon vähentänytkin hutiostoksia. Uusia ideoita kaipaan,jotta saan toimivan ja monipuolisen vaatekaapin.

  Vastaa
 6. Sirpa

  Kaapistani löytyy koko elämänkirjo, äitinikin tässä asuu ja häneltä tupsahtelee vanhoja vaatteitani. Kun ei mistään raaski luopua, vanhasta pidetään kynsinhampain kiinni:)

  Vastaa
 7. Paula Vainikainen

  Kuullostaa valitettavan tutulta.
  Vaatekaapissa on paljon vaatteita, joita on käytetty vain kerran tai pari ja sitten unohdettu sinne.
  Uskon, että voisin onnistuakin tässä jutussa jos/kun saan hyvät ohjeet järjestää vaatteet järkevästi ?

  Vastaa
 8. Heli

  Kaikkea löytyy koosta xs-kokoon xl. Ja mamma ja imetysvaatteet vielä lisäksi, joita vielä niitäkin tarvitaan. Että apua!

  Vastaa
 9. Katja Nivala

  Vaatekaappi räjähtää….kyllä!

  Vastaa
 10. Pirjo R Lehti

  Innolla odotan mitä tuleman pitää.

  Vastaa
 11. Liisa

  ?‍♀️

  Vastaa
 12. Satu

  Kyllä uskon juurikin niin. Olen tutustunut tähän asiaan jo pari vuotta sitten, mutta homma jäi puolitiehen. Nyt odotan innolla lopputulosta 🙂

  Vastaa
 13. Paula

  Uskon, koska nyt opiskellaan se asia.

  Vastaa
 14. Tiina

  Eka video hyvä ja mielenkiintoinen… Tästä hyvä jatkaa. Kiitos !

  Vastaa
 15. Tiina

  Mielenkiintoinen alku, odotan innolla jatkoa. Hyvä kun nykyinen vaatekaappi riittää ettei tartte lähtee ostoksille ?

  Vastaa
 16. Inkeri

  Tuttua on. Taidan olla aliostaja – kitkuttelen hyvin pitkään samoissa lempivaatteissa, ja oma tyyli on hukassa, tai no — tyylin osaset ovat eri aikakausilta ja myös siskon tyylistä peräisin, kun olemme saman kokoisia. Selkeyttä kaipaan!

  Vastaa
 17. Pirjo Oksalampi

  Capsule wardrobe on minulle ihan uusi juttu, joten olen vaan kovasti kiinnostunut mistä on kyse ja saisiko siitä apua vaatepulmiin.

  Vastaa
 18. Sanna

  Vaatteita on paljon (=lue liikaa). Vaikka ostamisen osalta onkin oppinut tehden hankintoja harkiten, edelleen kierrättämisessä/pois heittämisessä voisi kehittyä, erityisesti harrastusvaatteiden osalta.

  Vastaa
 19. Ilona

  Odotan ihmettä tapahtuvaksi! Tää setti tulee tarpeeseen – vaatteita on liikaa ja poiskaan ei raaski heittää kun ovat ihan hyviä mutta jotenkin epäsopivia. Kahdella mekolla javerkkareilla menty koko kesä.

  Vastaa
 20. Ilona

  Todellakin toivon että kaikki on jo kaapissa mitä tarvitaan – tarvitsen siis apua jyvien erottamiseksi akanoista. Kohti tyylikästä syksyä.

  Vastaa
 21. Merja Räsänen

  Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta! Varsinkin se, että kaikki on valmiina vaatekaapissani. Haluan kuulla lisää.

  Vastaa
 22. Tiina

  Kuulostaa kyllä perehtymisen arvoiselta, vaikkakin työläältä 🙂 . Haluan kuulla lisää ehdottomasti!

  Vastaa
  • capslook

   Kapselipukeutuminen on yllättävän helppoa, kun on hyvät ohjeet 🙂

 23. Paula Kares

  Minulla on vähän vaatteita, enkä paljoa haluakaan. Suurin vaikeus on jatkuvasti vaihteleva painoni. Lihavana kautena vaatteet kiristää ja ovat rumia päällä, mutta silloin en edes halua sovittaa ja ostaa uusia. Aikuiselämässäni on ollut joitakin muutaman vuoden mittaisia kausia, jolloin olen ollut itseeni ja vaatteisiini tyytyväinen. Kaikki on sopinut yhteen ja pukeutuminen on ollut hauskaa ja helppoa. Nyt on taas ikävä jakso menossa, mikään ei näytä hyvältä ja ostoksilla iskee paniikki, en uskalla enkä halua hankkia mitään, kun mikään ei näytä hyvältä päällä. En pidä ostoksilla käynnistä, joten hankin vain laadukkaita vaatteita , joiden toivon kestävän kauan käytössä.

  Vastaa
  • Tarja V

   ?tämä!

   On myös ajan hukkaa kierrellä etsimässä sopivia ja mieluisia vaatteita jokapäiväisistä marketeista joissa sopivia kokoja ei yleensä ole tarjolla. Siksi en sitä harrasta (=aliostaja)

   Erikoismyymälöissä on usein erikoishinnat vs. laatu (?) eikä niissäkään valikoima ole välttämättä kovin laaja.

 24. Kirsi Rinne

  Todellakin kaapit täynnä vaatetta. Vanhoja tai sopimattomia vaatekappaletta ei tohdi heittää pois tai viedä kirpputorille myytäväksi.

  Vastaa
 25. Katriina

  Minulla ei ole vaatekriisejä – enää. Olen käynyt Workshopin ja maksullisenkin kurssin ja vielä Sohvi N:nkin kurssin ja minulla on nykyään aivan ihana, toimiva, värikäs ja minun tyyliseni vaatekaappi. Tällä hetkellä siellä on kesäkapseli. Kertaus on kuitenkin opintojen äiti ja on aina virkistävää seurata Iinan ihania videoita. ❤️

  Vastaa
  • capslook

   Voi Katriina miten ihana kuulla!! Kiva “nähdä” sua täällä 🙂

  • Erja

   Komppaan täysin Katriinaa, minullakin sama tilanne ja haluan kertausta. Tosin kevätkapseli jäi tekemättä, koska talven jälkeen tupsahti melkein heti kesä. Kesäkapselikin jäi tekemättä, koska vietin kesän mökillä ja tarvitsin vain hellemekon, topin, t-paidan ja shortsit. eipä tullut paljon pyykkiä.

 26. Terttu johansson

  Odotan uutta, osallistuin krvään verkkokurssiin, en saanut kaikkea tehtyä, haluan jatkaa tämän metodin toteuttamisra.

  Vastaa
  • capslook

   Olethan Terttu ilmoittautunut kertaajaksi syksyn kurssille? Joskus se vaatii isomman sulattelun ja pari kierrosta 🙂 -Iina

  • Erja

   Minunkin pitäisi tulla kertaamaan syksyn kurssille, mutta en muista olenko ilmoittautunut. Mistö saan selville?

 27. Eija Sarosto

  Kaikki on mahdollista! Odotan jatkoa innolla!

  Vastaa
 28. Sari

  Toivon ennen kaikkea löytäväni ekologisesti kestävän ratkaisun pukeutumiseeni.

  Vastaa
 29. Maija-Liisa Airaksinen

  Kyllä tuo kuulosti hyvin tutulle. Kaapista löytyy hätäisesti tehtyjä ostoksia, joita en loppujen lopuksi käytä, mutta en kuitenkaan heitä poiskaan. Kaappi on siis aivan täysi, eikä pysy järjestyksessä.

  Vastaa
 30. Emmi

  Itsellä suurin haaste on tällä hetkellä se, että raskauden myötä kroppa on muuttunut ja ne kaapissa olevat ”vanhat” vaatteet ei oikein istu! Siksi tuntuu, että pitäisi päivittää vaatekaappia aika isolla kädellä… ?

  Vastaa
 31. Airi Puhakka

  Täydellinen vaatekaappi kuulostaa ihanalta, mutta utopistiselta:) Löytäisinpä aikaa kaapin raivaamiseen ja järjestämiseen.

  Vastaa
 32. Marketta Säisä-Karppinen

  Kaappi täynnä vaatteita, mutta väärän kokoisia.

  Vastaa
 33. Veera

  Arki pyörii kourallisella vaatteita, mutta tuntuvat tylsiltä, yhteensopimattomilta ja kuluvat puhki! Ostoksille taas on kelju lähteä, kun ei oikeastaan kuitenkaan tiedä mitä vailla vaatekaappi on..

  Vastaa
 34. Tuulia

  Kuulostaa tutulta ja uskon että voin saada täydellisen vaatekaapin 🙂

  Vastaa
 35. Sari Torkkeli

  “Vuosikymmenten kerrostuma” -vaatekaappi on aika lähellä omaani 🙂
  Innolla odotan, että saan myös korut käyttöön arkena, väriä ja vaihtelevuutta asuihin ja toimivan vuodenaikoihin soveltuvan kokonaisuuden. Koska lisää kappitilaa ei ole mahdollista järjestää!Jos tämä onnistuu saatan tehdä mullistuksia miehenkin vaatekriiseihin (tosin uroksilla on automaattisesti vähemmän tavaraa vaatekaapissa).

  Vastaa
 36. tuula

  oi olishan se ihanaa saada tää vaateasia toimivaksi

  Vastaa
 37. Katja

  Mukana… ?

  Vastaa
 38. Anne-Mari

  Tuntuu kyllä tutulta mitä äsken videolla kerroit. Pukeudun mielialan mukaan eli jos tänään en halua käyttää valkoista niin en käytä. Samalla olen hyvin tarkka mitä värejä käytä samoin materiaaleja. Vaatteiden täytyy sopia yhteen niin malliltaan kuin väreiltään. Toivon saavani tolkkua vaatekaappiini. Kävin kesällä 2017 ammattivalokuvaajan luona ja hän otti minusta kuvia. Hänestä minun tulisi käyttää enemmän

  Vastaa
 39. AILA

  ? mielenkiintoista, odotan innolla seuraavaa. Täysi kaappi on minullakin.

  Vastaa
 40. Marja-Liisa Tarkiainen

  Minun vaatekaappini on just kuin tässä videossa, kun avaan oven kaikki vyöryy ulos.
  Olen miettinyt pitkään että jotain on tehtävä järjestyksen saamiseksi. Nyt on sen aika.

  Vastaa
 41. Susanna

  Tavoite vaatteita on paljon kaapissa.

  Vastaa
 42. Anne

  Kaikki kuulostaa niin tutulta. Liikaa vaatteita vaikka kuinka järkevä olisi. Työ asiakaspalvelusta vaatii erilaiset vaatetuksen kuin mitä vapaa aikana tarvitsee. Haluan kuitenkin olla huoliteltu ja työni vaatii myös vaatteita uskottavuutta.

  Vastaa
 43. Milla

  Mielenkiintoinen aihe. Mulla on aina vaatekriisi. Valitako varikasta vai neutraaleja savyja. Sita ma usein mietin.

  Vastaa
 44. Tarja Salomäki

  Tuttu juttu, vaatetta vaikka pienelle armeijalle mutta mulle ei mitään, määrä ahdistaa☹️ tästä toivon saavani viisasten kiven ?

  Vastaa
 45. Tarja Vesala

  Kyllä uskon! Voi miten ihanan luonteva ja inspiroiva video ja Capslook sanansaattaja! Mukana!

  Vastaa
 46. Riikka

  Toivon todella, että pääsisisin eroon vaatekriiseistä. Kaapit pursuavat vaatetta, mutta asukokonaisuuksia joutuu miettimään. Lisäksi kaapissa on pieniä tai muuten vartalotyypille sopimattomia vaatteita odottamassa laihtumista. Masentavaa.

  Vastaa
 47. Sanna Lehto

  Kevään kurssi jäi muitakin kesken ja mieluusti tulisin kertaamaan! Kaapit täynnä ja kaipaavat todellakin systeemiä!!! Ihanaa Iina kun olet meitä piristämässä ja jään odottamaan innolla ohjeita miten voin ilmoittautua kertaamiseen!

  Vastaa
 48. Sari

  Uskon. Tarvitaan apua kaapin järkevään järjestämiseen.

  Vastaa
 49. Mirka Majamäki

  Marie Kondoa seuraten olen karsinut paljon ja se on jo helpottanut pukeutumista. Yhdistelemistä halua oppia enemmän.

  Vastaa
 50. Salla

  Tällä hetkellä vaatekaapissani ei ole kovinkaan paljon vaatteita, vain muutamia luottovaatteita joita kierrätän käytössä. Lisää vaatteita pitäisi ostaa, mutta tästä metodista voisi olla hyötyä myös vaateostoksilla, joten odotellaanpa tämän workshopin päättymistä ennen vaateostoksille suunnistamista!

  Vastaa
 51. Satu

  Tutulta kuulostaa! Toista osaa odotellessa 🙂

  Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osa 2

-TULOSSA-

Osa 3

-TULOSSA-