Kapselipuvusto/kapselivaatekaappi on tullut viime vuosina koko ajan tutummaksi suomalaisille. Keskustellessani kapselipuvustosta ihmisten kanssa livenä ja verkossa, törmään kuitenkin toistuvasti samoihin virheellisiin päätelmiin. Olen koonnut näistä kuusi yleisintä harhaluuloa ja oikaisen ne yksi kerrallaan.

Virhepäätelmä nro 4: Kapselipuvustot ovat minimalisteja/konmarittajia varten

Olen huomannut, että moni Konmarin läpikäynyt innostuu kapselipuvustosta.  Ne täydentävätkin hyvin toisiaan. Onhan ihan luonnollista, että kun laittaa kotinsa järjestykseen Konmarin avulla, niin samalla kiinnostuu muistakin arjen helpottamisen keinoista.

Minimalisteilla on usein valmiiksi tiivis ja kompakti puvusto, ikään kuin ympärivuoden kapseli. He löytävät kapselipukeutujista saman henkistä keskusteluseuraa.

Sinun ei missään nimessä tarvitse olla kumpaakaan näistä. Päinvastoin, kun vaatekaappisi pursuilee ja olet hukassa vaatteiden kanssa, saat kaikista eniten hyötyä kapselipukeutumisesta. Silloin se tuo isomman muutoksen elämääsi ja helpotusta arkeesi. Erityisesti, jos ET ole konmarittaja tai minimalisti, suosittelen kokeilemaan kapselipuvustoa – se voi muuttaa elämäsi!

← Virhepäätelmä nro 3                                                                    Virhepäätelmä nro 5 →

 

%d