Caps Colors® -värikartta

31,50  sis. alv 24%

Laadukas kankainen Caps Colors® -värikartta. Värikartan koko on 5x7cm. Jokainen kartta sisältää 30 sävytilkkua. Hinta sisältää postikulut 2,50€.

Valitse valikosta oikea vuodenaika. Vaikka varasto olisi loppu, voit silti tilata. Toimituksessa kestää silloin 10-15 arkipäivää. Jos tuotetta on varastossa, se lähetetään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä.

Haluatko värianalyysiin? Lue lisää tästä

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kartat ovat videolla järjestyksessä: talvi, kesä, syksy, kevät

Värikartan ominaisuudet:

 • 30 kangastilkkua
 • koko n. 5x7cm
 • kangastilkkujen suojana on läpinäkyvä muovi
 • tilkut on kiinnitetty metallisella niitillä (käsiteltävä hellästi)
 • toimitetaan pienessä minigrip-pussissa

Lisätiedot

Vuodenaika

kevät, kesä, syksy, talvi

Arviot

 1. Outi

  Värikartta on sopivan kokoinen, ja kartta on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun ostoksille mennessä. Värit ovat selkeät. Hintakaan ei päätä huimaa.

 2. Outi

  Hyvä kartta, selkeä ja helposti mukaan otettava. Edullinen.

 3. Riitta

  Hyvä kartta. Väreistä saa selvän kuvan. Hyvä kantaa mukana.

 4. Anne

  Kätevä. Kangaskartalla on helppo valita oikea värisävy.

 5. Riina

  Mukavan kokoinen värikartta, kiva kun palat on pelkkää kangasta, niin on helppo käyttää. Aikaisemmassa kartassa kangas oli liimattu pahviin…

 6. Hanna Rajala

  Sopiva värikartta käsilaukkuun pikku taskuun ja kulkee aina mukana. Helppo verrata värejä katselemaasi tuotteeseen.

 7. Virpi

  Kivan kokoinen ja värit hyvät. Edullinen ostaa.

 8. Marja Salmi

  Kätevän kokoinen, toisaalta värivalikoima aika niukka.Pari väriä pumertavanruskea ja murrettu tummanpunainen eivät mielestäni ole kesän värejä.

 9. Raija

  Kätevä ja sopivan kokoinen. Kevät-ihmiselle runsaammin värejä kuin aikaisemmin, esim. turkoosit nyt uusina. Helpompi käyttää kuin pahviin liimatut kangaspalat. Kulta (kevät/syksy) puuttui värivalikoimasta.

 10. Kati

  Hyvän kokoinen värikartta. Hyvät värisävyt keväälle. Isompi valikoima mitä aiemmassa värikartassani oli. Kulta ja metallisävyt puuttuu.

 11. Marika

  Hyvän kokoinen kartta ja kiva, kun kaikki kangaspalat on samantyyppistä kangasta. Värit tuntuvat oikeammilta, kun ei ole mitään pahviliuskaa alla tai ympärillä.

 12. inkeri isto

  Saapui perille . hyvin vastaa kevään värejä ..

 13. Kaija

  Kivan monipuolisesti värejä, mielestäni kangaspalat voisivat olla vähän isommassa koossa, mahtuisi edelleen hyvin laukkuun mukaan otettavaksi.

 14. Kirsi

  Kätevä 30 kangastilkun värikartta. On mainio apu esim. vaateostoksille. Saa hyvän käsityksen itselle sopivista sävyistä. Lisäksi tässä värikartassa on uusia värisävyjä, joita ei ole ollut aiemmin omistamassani.

 15. Kirsi

  Kulkee mukana helposti ja helppo verrata, kun kangastilkut erillisiä eikä missään pahvissa kiinni.

 16. Tarja Korhonen

  Kiva värikartta, joka kulkee nyt mukanani käsilaukussa kaikkialle. Toimitus oli nopea ja kartta tuli suoraan postilaatikkooni.

 17. Eija Mäkeläinen

  Ei ihan täyttänyt odotuksia. En pidä kaikista räikeistä väreistä, ne toimivat kyllä asusteina. Hillitymmät värisävyt puuttuivat. Kaikista väreistä on 200 erilaista. En halua pukeutua pelkästään esim kirkkaaseen turkoosiin.

 18. Jaana M.

  Oikein hyvä tuote!

 19. Tuuli

  Kätevän kokoinen ja näppärä laukun sivutaskussa. Kiitos nopeasta toimituksesta postitse!

 20. Tiina

  Näppärän kokoinen värikartta, helppo pitää laukussa mukana. Paljon värejä kevät – ihmiselle. Suosittelen.

 21. erja pusa

  Kartassa on enemmän värejä kuin mitä analyysin tuottamassa. Mitä merkitsee. Muutoin hyvä värikartta, pakka vain hajosi aika pian, jouduin laittamaan narun.

 22. Sirpa

  Näppärän kokoinen kartta ja värejä on paljon. Kaipaisin väreille nimiä, se helpottaisi esim. nettiostoksilla valintaa.

 23. Ulla Koitto-Vierelä

  Kuten Marja Salmi – 12.8.2019 kirjoitti
  Kätevän kokoinen, toisaalta värivalikoima aika niukka.Pari väriä pumertavanruskea ja murrettu tummanpunainen eivät mielestäni ole kesän värejä.
  Ja kesän värikartassa ei ollut ollenkaan vihreän sävyjä

 24. Tanja Alavahtola

  Yllätyin siitä kuinka iso värikartta on. Olen tilannut monta erilaista, mutta tämä ehdottomasti paras. Kangaspala on selkeä ja saa väristä hyvin irti. Näin itsekin värianalyysejä tekevänä pidin ehdottomasti! 🙂

 25. Piia

  Monipuolinen ja kivan kokoinen kuljettaa mukana. Kangaspalojen rikkoutumista tarvitse varoa ja niillä helppo tehdä vertailua uutta vaatetta ostaessa.

 26. Eija

  Hyvä kartta, kangaspala suurempi kuin aiemmissa kartoissani. Suosittelen!

 27. Mia

  Laadukas ja sopivan pienen kokoinen värikartta, joka kulkee kätevästi matkassa mukana. Iso apu vaatekaupoissa, kun tulee tehtyä vähemmän hutiostoja värien suhteen.

 28. Sanna

  Oikein kätevän kokoinen ottaa mukaan kauppaan ja värit ovat selkeät sekä kiva kun ne kaikki on samaa materiaalia.

 29. Katja

  Aiempi karttani on paperinen ja tämä täydentää sitä hyvin. Pieni ja kätevä pitää mukana. Tykkään!

 30. Maarit

  Näppärän kokoinen mukaan otettavaksi. Helpompi käyttää tilkkuja kuin pahvilla olevia. Hyvä juttu myös että tilkut kaikki samaa materiaalia. Hieman eri värejä kuin BC-kartassa. Värien nimet olisi mahtava lisä!

 31. Anna-Leena

  Värikartta on pieni ja kätevä. Käytän sitä kun katson vaatteiden värejä esim verkkokaupasta. Kuvissa värit eivät välttämättä ole oikein, oikean värin näkee vasta tilaamalla. Kaupassa on helppo selvittää oikea väri heti. Kartassa oli muutama minulle yllättäväkin väri. Kartta on tärkeä erityisesti neutraalien värien osalta, niitä on joskus vaikea erottaa mikä on se itselle sopiva. Hyötyostos.

 32. Pirkko

  Sopivan kokoinen ja helppo käyttää.

 33. Anni

  Näppärän kokoinen sujauttaa laukkuun niin on aina mukana. Ihmetystä minusta herätti se, että samaa väriä eri sävyissä oli muutamassakin paikassa. Esim. hyvin samantyylinen punainen oli alkupuolella ja loppupuolella. Itse olisin toivonut, että värit olisivat jotenkin loogisessa järjestyksessä. Nyt ne tuntuvat vain olevan aivan sekaisin, ja siksi kartasta on vaikea löytää värejä.

 34. Elina

  Kartta kulkee mukanani aina käsilaukussa. Siitä on helppo tarkistaa kaupassa vaatteen tai meikin sävy, eikä tule hutiostoksia. Helppo käyttää ja juuri sopivankokoinen!

 35. Caroliina

  Pidin värikartasta. Hyvän kokoinen, selkeät värit. Mahtuu esim lompakkoon mukaan. Hinta voisi olla hieman edullisempi. Olisin tykännyt että saman väriset olisivat olleet ns yhdessä koska esim punaiset värit olivat kahdessa eri kohdassa. Tilasin kesän värikartan, olisin toivonut värejä ehkä muutaman enemmän koska pääpaino oli eri punaisissa ja sinisissä.

 36. Satu

  Jo pelkkä värikartan värien selaaminen tuottaa iloa

 37. Anneli

  Syksyn värit hyvin esillä. Mukava, että kangasta, saa paremman kuvan väreistä.. Koko sopiva mukana pidettäväksi.

 38. Terhi

  Mukavan näppäränkokoinen värikartta, sopii hyvin käsilaukkuun. Todellisemman tuntuiset värit kuin 15 vuotta saamassani paperiversiossa. Paletista löytyi paljon värejä, jotka ovat itselle mieluisia ja kar tan hinta oli sopiva.

 39. Talvikki

  Sopivan kokoinen, mutta jäin kaipaamaan vihreästä väristä sopivia sävyjä.

 40. Elina

  Kätevän kokoinen värikartta, joka mahtuu lompakkoon.

 41. Elina

  Hyvänkokoinen, mahtuu hyvin lompakkoon.

 42. Raisa

  Kätevän kokoinen ja helppo pitää mukana. Sopiva hinta.

 43. May-Len

  Värikartta on helppo ottaa mukaan mutta saisi olla vähän isompi. Kun palaset on niin tiiviisti yhdessä on vaikeata erottaa kangaspalat toisistaan. Muuten olen tyytyväinen.

 44. Katriina

  Helppo pitää mukana ja opetella bongaamaan itselleen uusia värejä ja sävyjä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *