Tervetuloa!

Otetaan yhdessä vaatekaappisi haltuun!

Olet oikeassa paikassa, kun haluat

Caps Look on suomenkielinen kapselipukeutumisen ja vaatekaappien järjestämisen tietopankki, joka inspiroi löytämään pukeutumisen stressittömyyden ja haastaa katsomaan pukeutumista ja vaatteiden säilytystä uudella tavalla.

Kapselipuvuston avulla

  • sinulla on aina sopivaa päällepantavaa
  • aamusi helpottuvat
  • vaatekriisit loppuvat
  • näytät tyylikkäältä helposti
  • säästät rahaa vaateostoksissa
  • löydät oman tyylisi

Moi! Olen Iina, kapselipukeutumisen asiantuntijasi. Autan sinua ratkaisemaan vaatekriisisi, helpottamaan vaatteiden ostamista, parantamaan vaatesäilytystäsi ja löytämään oman tyylisi.

Olen 31-vuotias yrittäjä, ikuinen opiskelija, kehitysvammaisten perhehoitaja ja teatteriharrastaja. Asun perheeni kanssa Salossa. Tammikuussa 2014 aloitin opiskelut toisella paikkakunnalla ja arkeeni kuului kuukausittain 2-5 päivän matkoja. Pakkaaminen kesti joka kerta pari tuntia, kun levitin vaatekaappini ympäri makuuhuonetta ja valikoin vaateröykkiöistä sopivia yhdistelmiä koulupäiville. (Inhoan painavia laukkuja ja haluan aina pakata mukaan vain olennaisimman.)

Eräänä päivänä selailin Pinterestistä vinkkejä toimivaan matkapuvustoon ja törmäsin sattumalta termiin capsule wardrobe. Innostuin välittömästi! Voiko tämä oikeasti olla näin helppoa ja yksinkertaisen nerokasta?

 

Kaaoksesta kapselipuvustoon

Aloin ahmia aihetta käsitteleviä ulkomaisia blogeja. Kokosin oman ensimmäisen kapselipuvustoni ja paluuta entiseen ei ollut. Aamuista tuli stressittömiä, pukeutumisesta tuli vaivatonta ja pakkaamisesta tuli helppoa. Olin myyty! Olen jatkanut erilaisten kapselikokeilujen tekoa ja kapselipukeutumisen helppoudesta nauttimista tähän päivään asti.

Tuolloin ajattelin, että varmasti näin mahtavasta jutusta tietävät jo kaikki Suomessakin. Olin väärässä. Tein silloin tällöin Google-hakuja suomeksi ja ainoa, mitä löysin, oli yksittäisten bloggaajien tekemiä yksittäisiä postauksia, jotka kaikki toistivat samaa lyhyttä esittelyä aiheesta. Myöskään Facebookista en löytänyt suomenkielistä juttuseuraa aiheen ympäriltä.

Asiat muuttuivat kertaheitolla, kun syksyllä 2015 kohtasin suomalaisia kanssasisariani Konmari Suomi -Facebook-ryhmässä. Joku muukin oli kaivannut suomenkielistä keskustelualustaa kapselipukeutumisesta.

Syntyi idea perustaa Capsule Wardrobe Finland -ryhmä ja perustin sen alkuvuodesta 2016. Yksi ensimmäisiä keskustelunaiheita ryhmässä oli: mistä löytyisi suomalainen kapselipukeutumisen blogi? Noh, eihän sellaista löytynyt ja voit arvata mitä seuraavaksi kävi. Ryhmäläisten kannustuksella perustin elämäni ensimmäisen blogini, Caps Lookin, helmikuussa 2016.

 

Miten voin auttaa sinua?

Blogini on Suomen ainoa ja laajin tietolähde kapselipuvuston rakentamiseen. Blogi päivittyy aktiivisesti ja otan mielelläni vastaan ideoita ja ehdotuksia, miten voin auttaa sinua blogini kautta.

Henkilökohtaista järjestämisapua tarjoan tällä hetkellä Turku-Salo-Helsinki -akselilla. Suunnittelen parhaillaan uusia tapoja tuoda henkilökohtaista kapselipukeutumisen opastusta mahdollisimman monen kiinnostuneen saataville, paikkakunnasta riippumatta.

Jokainen ansaitsee stressittömän aamun ilman ikuista vaatekriisiä. Kun kapselipuvusto on tehty, voit huoletta nauttia aamuista perheesi kanssa. Ja, kun oma vaatekaappisi on järjestetty, mieti, miten paljon perheen aamut helpottuvat, kun jokaisen perheenjäsenen vaatekaappi on järjestetty saman metodin avulla?

 

Palvelut

Kun perustin blogin helmikuun alussa 2016, jo seuraavalla viikolla minulta pyydettiin hinnastoa henkilökohtaisista järjestämispalveluista. Ja vain pari kuukautta myöhemmin sain ensimmäiset luento- ja kurssipyynnöt kapselipuvustoista.

Aloin auttaa muita kokoamaan itselleen arkea helpottavia kapselipuvustoja. Blogistani voit lukea asiakkaiden tarinoita, jotka ovat ilolla antaneet dokumentoida projektin. Taustani kasvatus- ja sosiaalialalla sekä NLP-osaaminen on ollut hyödyksi siinä, että osaan kuunnella asiakasta, kunnioittaa hänen yksityisyyttään ja lähteä liikkeelle hänen omasta elämäntilanteestaan.

Voin auttaa myös sinua kapselipuvuston rakentamisessa ja vaatesäilytyksesi järjestämisessä. Blogin lukemisen lisäksi voit saada hyvän startin oman puvuston kokoamiseen pitämältäni luennolta tai kurssilta.

Tammikuussa 2017 Caps Look muutti uuteen kotiin nykyiseen osoitteeseen ja missio on selvä: autan sinua ratkaisemaan vaatekriisisi, parantamaan vaatesäilytystäsi, helpottamaan vaatteiden ostamista ja löytämään oman tyylisi. Haluan rohkaista sinua kokeilemaan kapselia ja näkemään, miten se voi parantaa elämänlaatuasi.

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai vaikka yhteistyöidea, laita viestiä [email protected]. Vastaan jokaiseen sähköpostiin henkilökohtaisesti.

Kiva kun olet täällä!

-Iina


Kohdataan somessa:

Facebook

Instagram

YouTube

 
Tilaa kapselikirje
 

 
 

Kapselikirje ilmestyy sunnuntaisin. Liittymisen yhteydessä saat tulostettavan Konmari-tarkistuslistan. Kapselikirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon tapahtumista, arvonnoista ja kampanjoista!


Voit myös laittaa mulle mailia  [email protected]


Rekisteriseloste


Tallenna