Vaatekaappi haltuun

5 yleisintä syytä vaatekriiseihin ja kuinka ne ratkaistaan

 

Hirveä kiire lähteä eikä mitään päällepantavaa? Vedät vaatekaapin hyllyt tyhjäksi, levität vaatteet sängylle ja alat penkoa… Missä se yksi siisti pusero on? Pyykissä! Voi ei… Entä se toinen? Se oli päällä eilen. Eihän sitä nyt voi joka päivä samoja vaatteita käyttää… Vai voiko?

93% suomalaisnaisista on joskus ollut vaatekriisin edessä, eli tilanteessa, jossa kaappi on täynnä vaatteita, mutta ei löydä mitään päällepantavaa. Et siis ole yksin!

Mutta se ei tarkoita, että sinun täytyisi tuskailla vaatekriisien kanssa jatkossa.

Olen saanut todistaa satoja muodonmuutoksia, joissa vaatekaappi on otettu haltuun ja vaatekriisit eliminoitu kokonaan. Uskon, että se on mahdollista sinullekin.

Oletko koskaan miettinyt, mistä vaatekriisit syntyvät? (Ei, syynä ei ole se, että vartalosi olisi väärän mallinen!) Olen tunnistanut 5 yleisintä syytä vaatekriiseihin. Toteutuuko sinun kaapissasi niistä yksi vai jopa kaikki? Tule Vaatekaappi haltuun -webinaariin kuulemaan lisää.

Vaatekaappi haltuun -webinaari

Lauantaina 18.8. klo 18.00

Varaa paikkasi webinaariin  jättämällä sähköpostiosoitteesi. Jos et pääse paikalle livenä, voit katsoa webinaarin tallenteelta. Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiin. Voit osallistua millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys. Jatkossa saat maksuttoman Kapselikirjeen, jonka voit lopettaa milloin tahansa. En luovuta tietojasi ulkopuolisille.

Huom. Webinaariin mahtuu kerrallaan paikalle rajallinen määrä ihmisiä.

<div class="_form_66"></div><script src="https://capslook.activehosted.com/f/embed.php?id=66" type="text/javascript" charset="utf-8"></script>

Moi! Olen Iina. Kapselipukeutumisen asiantuntijasi Caps Lookista. Missioni on ratkaista suomalaisnaisten vaatekriisit, jotta sinä löytäisit jokaiseen elämäsi tilanteeseen päällepantavaa nopeasti ja helposti.

Caps Look® kapselipukeutumisen menetelmällä kokoat vaatekaapin, joka palvelee juuri sinun tyyliäsi ja elämäntyyliäsi, eikä mene enää sotkuun.

Olen kertonut menetelmästä aiemmin mm. Ilta-Sanomissa, Kodin Kuvalehdessä ja Aino-lehdessä.

Pelastettuani satoja naisia vaatekriiseiltä, minulle on muodostunut selkeä käsitys siitä, mistä suomalaisten vaatekriisit syntyvät. Tässä webinaarissa jaan kokemukseni kanssasi!

Nähdään webinaarissa!