Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa?

Näytän sinulle miten kokoat vaatekaapin, joka palvelee SINUA sen sijaan, että sinä palvelisit vaatteitasi ostamalla niille jatkuvasti uusia ystäviä ja säilytystilaa.

(Rekisteröityminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Kun rekisteröidyt Workshoppiin, saat workshopin osat sähköpostiisi heti, kun ne ilmestyvät. Lisäksi saat sunnuntaisin maksuttoman Kapselikirjeen, jonka voit lopettaa milloin vain.)

Vaatekaappi Workshop on tältä erää ohi! Lisää inspiraatiota kapselipukeutumiseen: https://kassa.capslook.fi

Aiempien osallistujien kommentteja Vaatekaappi Workshopista

Moi! Olen Iina. Kapselipukeutumisen asiantuntijasi Caps Lookista. Missioni on ratkaista suomalaisnaisten vaatekriisit, jotta sinä löytäisit jokaiseen elämäsi tilanteeseen päällepantavaa nopeasti ja helposti ja voisit keskittää energiasi tärkeämpiin asioihin elämässäsi.

Caps Look® kapselipukeutumisen menetelmällä kokoat vaatekaapin, joka palvelee juuri sinun tyyliäsi ja elämäntyyliäsi, eikä mene enää sotkuun.

Olen kertonut menetelmästä aiemmin mm. Ilta-Sanomissa, Aino-lehdessä ja Kodin Kuvalehdessä.

Olen luonut tämän Vaatekaappi Workshopin, jotta pääsisit tutustumaan Caps Look® kapselipukeutumisen menetelmään helposti kotoa käsin. Workshop koostuu kolmesta videosta, jotka lähetän sähköpostiisi 13.8., 15.8. ja 17.8.

Nähdään workshopissa!

Iina
[email protected]

 © Iina Lappalainen / Caps Look 2018      Rekisteriseloste