Kaappi täynnä vaatteita, muttei mitään päällepantavaa?

Workshopissa opit

  • mitä kapselipukeutuminen on
  • mikä on Caps Look® -kapselipukeutumisen metodi
  • miksi vaatekaapin järjestäminen on tärkeää
  • mikä on mahdollista, kun vaatekaappi on kuosissa

Tiedossa on inspiroiva johdanto kapselipukeutumiseen ja vaatekaapin järjestämiseen Caps Lookin® metodilla!

(Rekisteröityminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Kun rekisteröidyt Workshoppiin, saat workshopin osat sähköpostiisi heti, kun ne ilmestyvät. Lisäksi saat sunnuntaisin maksuttoman Kapselikirjeen, jonka voit lopettaa milloin vain.)

Aiempien osallistujien kommentteja Vaatekaappi Workshopista

Iina Lappalainen, kapselipukeutumisen asiantuntija

Ilo olla mukana matkallasi kohti iloa ja selkeyttä!

Iina ylläpitää Suomen suurinta vaatekaappien järjestämisen ja kapselipukeutumisen sivustoa ja yhteisöä, Caps Lookia. Hän on kehittänyt Caps Look® kapselipukeutumisen metodin, jonka tarkoitus on hallinnoida vaatekaappia niin, että ”ei mitään päällepantavaa” -tilanteet loppuvat kerralla ja pysyvästi.

Iina on auttanut tuhansia naisia löytämään vaatekaappeihinsa ilon ja selkeyden. Hän kiertää puhumassa kapselipukeutumisesta, järjestää asiakkaiden kaappeja, kouluttaa ammattilaisia ja tuottaa Suomen ensimmäistä vaatekaappien järjestämisen ja kapselipukeutumisen verkkokurssia, josta yli 1000 naista on saanut avun vaatekriiseihinsä.

Iina sanoo, että ”arki on joskus raskasta, mutta vaikeaa sen ei tarvitse olla!”. Hänen metodillaan kuka tahansa voi koota itselleen vaatekaapin, josta löytyy aina sopivaa päällepantavaa.

Kysyttävää? Laita mailia [email protected]

Mitä tapahtuu kun rekisteröidyn workshopiin?

Saat ensin sähköpostiisi vahvistusviestin, jota klikkaamalla vahvistat, että sähköpostiosoitteesi on oikein. Heti sen perään saat toisen viestin, jossa on linkki Vaatekaappi Workshopin ensimmäiseen videoon. Workshop koostuu kolmesta videosta, jotka saat sähköpostiisi parin päivän välein.

En ole Facebookissa. Voinko osallistua?

Kyllä voit. Tarvitset Facebook-profiilin, jos haluat keskustella videoiden alla, mutta videoiden katsomiseen et tarvitse Facebookia.

Pitääkö minun olla jossain tiettyyn aikaan?

Vaatekaappi Workshop koostuu kolmesta videosta. Saat linkit videoihin sähköpostiisi parin päivän välein ja voit katsoa ne milloin sinulle parhaiten sopii. Videot ovat alle 20min pitkiä.

Miten tämä voi olla maksutonta?

Workshopin jälkeen osa osallistujista innostuu selkeämmästä arjesta niin paljon, että he osallistuvat maksulliselle verkkokurssille, jossa käydään perusteellisesti vaatekaapin kimppuun. Workshopin ylläpito kustannetaan verkkokurssin tuotoilla.

 © Iina Lappalainen / Caps Look 2020      Rekisteriseloste