Tyyli ja rajoittavat uskomukset -työpaja

29,00  sis. alv 24%

Osasto:

Kuvaus

”En voi käyttää valkoisia housuja, koska minulla on päärynävartalo.”
”En voi pitää jakkua, koska muut luulisivat, että yritän olla hienompi kuin olen.”
”Olen liian vanha käyttämään shortseja.”
”Jos laitan hameen, kaikki kiinnittävät huomion muhkurapolviini.”

Tunnistitko itsesi jostakin näistä?

Kaikki nuo ovat tyyliä rajoittavia uskomuksia.

Tässä työpajassa opit

  • mitä uskomukset ovat
  • miten tunnistat uskomuksen ja erotat sen faktasta
  • millaisia uskomuksia kannattaa työstää

Työpaja on hyvin konkreettinen. Pääset tekemään kuusi erilaista harjoitusta juuri tunnistamiesi uskomusten purkamiseksi.

Voit kokeilla kaikkia harjoituksia yhteen uskomukseen tai valita eri uskomukset eri harjoituksiin. Kokeilemalla löydät kuudesta harjoituksesta juuri itsellesi sopivimmat. Osan harjoituksista voi tehdä ystävän kanssa.

Työpaja sisältää

  • 53 minuutin pituisen videon, jossa opit tunnistamaan pukeutumistasi rajoittavat uskomukset ja teet kuusi erilaista harjoitusta uskomusten purkamiseksi
  • henkilökohtaisen, tulostettavan työkirjan, jota voit käyttää harjoitusten tukena

Työpaja on käytössäsi “ikuisesti” (eli niin kauan kuin sivusto on olemassa), joten voit palata sen pariin aina, kun löydät uusia uskomuksia. Vaikka työpajan esimerkit liittyvät pukeutumiseen, voit käyttää samoja harjoituksia myös muiden kuin tyyliin liittyvien uskomusten työstämiseen. Onko sinulla uskomuksia siitä, millainen olet, mihin pystyt ja mikä on sinulle mahdollista? Nämä harjoitukset toimivat myös niihin uskomuksiin.
Mitä muut ovat sanoneet työpajasta:
”Nyt ehdin katsoa videon. Kiitos tästä! Minulle heräsi paljon ajatuksia. Ensimmäisenä se, että en tunnistanut yhdenkään uskomukseni alkuperää. Tai alkuperä johti itseeni. Moni asia on muuttunut pääni sisällä jo faktaksi ja siksi tyylini on nyt mikä on. Olen pitkä ja ylipainoinen ja tähän varteen moni miellyttävältä kuulostava vaate ei vaan mielestäni sovi. Nyt on vain mietinnän paikka, että haluanko muuttaa näitä uskomuksiani/faktoja. Itse harjoitukset herättivät voimakkaita tunteita. Tuon ho’oponopo-litanian kirjoitan peiliini. Näet olen itse itseni pahin vastustaja ja välillä on hyvä muistuttaa, että maailma ei siihen lopu vaikka joskus pukisin esim shortsit tai laittaisin sen paidan helman housuihin. Todennäköisesti kukaan ei edes huomaisi. Mutta se tuntisinko oloni hyväksi onkin eri asia ja tässä kohtaa pääsemme taas siihen onko kyseessä fakta vai uskomus. Yhtä kaikki. Video tuli tarpeeseen ja herätti ajatuksia. Nenäliinojakin kului. Tästä se lähtee. Kiitos Iina! :)”
”Kiiitos videosta, nousi tunteet pintaan. Olit hyvä puhumaan, asiallinen ja tiesit paljon.”
”Olipa intensiivinen uskomusten poisto -valmennus. Osasit käytännönläheisesti selittää harjoitukset ja sain paljon enemmän irti NLP:stä kuin parilla orientaatioluennolla. Ho’oponopono oli hurjan tuttu ja minuun voimakkaasti vaikuttava.”