Olet ihana! -yhteisön jäsenyys

9,95  sis. alv 24%

Olet ihana! -yhteisö on Suomen ainoa tyylin, pukeutumisen ja vaatekaappien järjestämisen verkkoyhteisö. Olet ihana! -yhteisön jäsenenä selätät pukeutumiskriisit ja opit täydellisen tyylin salat.

Kuukausittain vaihtuvat minikurssit, aktiivinen tukiyhteisö ja ammattistylistin etätuki pitävät huolen, että sinulla on aina sopivaa päällepantavaa.

Olet ihana! -yhteisön takana ovat stylisti-tietokirjailija Sohvi Nyman ja Caps Lookin® kapselipukeutumisen asiantuntija Iina Lappalainen.

Osasto:

Kuvaus

Sinä olet ihana!

Oma tyyli, istuvat vaatteet ja vaatekriisitön arki eivät ole vain harvojen etuoikeus.
Oman tyylin tunteminen nostaa itsetuntemusta ja itsevarmuutta.
Istuvat ja mukavat vaatteet tekevät olon hyväksi.
Vaatekriisitön arki vapauttavat energiaa muihin asioihin.

Miten Olet ihana! -yhteisö toimii?

Olet ihana! -yhteisö on verkkoyhteisö. Voit liittyä yhteisön jäseneksi asuitpa sitten missä päin maailmaa tahansa.
Jäsensivustolla saat joka kuukausi uuden minikurssin, joka opettaa sinulle uutta yhdestä tyylin, pukeutumisen ja vaatekaapin järjestämisen osa-alueesta.

Yhteisön omassa Facebook-ryhmässä pääset vaihtamaan ajatuksia muiden ihanien naisten kanssa. Ryhmässä on käytössä myös stylistin etätuki: Hitti vai huti? -ketjuun voit jättää kuvan asukokonaisuudestasi ja saat Sohvin kommentit siihen, kuinka hyvin asu onnistuu tuomaan esille parhaat puolesi.

Yhteisö on jäseniään varten ja kaksi kertaa vuodessa toteutettavassa kyselyssä voit jättää toiveesi tulevia minikursseja varten.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olet ihana! -yhteisön jäsenyys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *