Palvelut

Henkilökohtaiset palvelut

Uskotko, että vaatekaappisi voi olla stressin sijasta ilon ja selkeyden lähde?

Jos kaipaat helpostusta arkeesi ja haluat iloa pukeutumiseesi, vaatekaapin järjestämisapu voi hyödyttää sinua. Järjestämisapuun käytetty raha säästää itsensä nopeasti takaisin hutiostosten vähenemisenä!


Vaatekaapin järjestäminen

3,5 tunnin session aikana käymme vaatteesi yhdessä läpi ja valitset ne vaatteet, joilla on etuoikeus olla uudessa vaatekaapissasi ja ne, joiden on aika jatkaa matkaa. Vaatteiden määrästä riippuen ehdimme käydä läpi kaikki sisävaatteesi tai jonkun osan niistä. Voimme esimerkiksi jättää järjestelyn ulkopuolelle juhla- ja urheiluvaatteet. Järjestämissession tavoite määritellään session alussa.

Jos haluat jatkaa järjestämistä toisella kerralla eri vaatelajeista tai tilata eri kerroiksi 3,5h järjestämisen ja 2h kapselinrakennuksen (lue alta), sovimme kimppahinnan.

Järjestämisen ohella suunnittelemme vaatesäilytykseen järjestyksen, joka tukee uutta selkeyttä. Viikkaamme ja ripustamme vaatteet uusille paikoilleen tavalla, joka helpottaa niiden löytämistä ja käyttöönottoa.

Kesto 3,5h

Hinta 199e                              Ota yhteyttä!

“Iinan kanssa asioiminen oli hyvin luontevaa. Pystyin luottamaan Iinan ammattitaitoon ja tunsin olevani varmoissa käsissä. Olin vältellyt vaatekaapin siivousta pitkään eikä asenteeni hommaa kohtaan ollut siksi järin positiivinen. Lopulta varsinainen projekti olikin varsin kivuton ja yksinkertainen!”

“Vaatteet ovat nyt väljemmin ja järkevästi. Erityisesti tykkään, kun sain kaikki paidat henkarille. Ne pysyvät siistimpinä. Yllättävää kyllä olen tottunut siihenkin, että myös housut ovat henkarille. Shoppailu on helpottunut: osaan tehdä täsmäostoksia, kun näen koko vaatevalikoiman kerralla.”


Kapselipuvuston rakentaminen

Noin kahden tunnin session aikana rakennamme sinulle vaatteistasi kapselipuvuston kuluvalle tai seuraavalle vuodenajalle. Puvusto voidaan myös tehdä pysyväksi peruspuvustoksi niin, että vain muutamat osat siitä vaihtuvat vuodenajan mukaan. Kapselipuvusto auttaa sinua oman ydintyylisi löytämisessä ja helpottaa merkittävästi valmistautumista aamuisin. Kapselipuvuston kokoamisen jälkeen kaapissasi on vain sopivia, käyttökelpoisia ja yhteensopivia vaatteita. Sinun tehtäväksesi jää muiden vaatteiden varastointi.

Kesto 2h

Hinta 99e                              Ota yhteyttä!

“Elämä kapselin kanssa on hyvin paljon helpompaa ja nopeampaa. Vaatteet ovat paremmin saatavilla. Niitä tulee käytettyä paljon monipuolisemmin ja tehtyä uudenlaisia yhdistelmiä niistä, kun kokonaisuus on nyt mietitty. Olen kaikin puolin hyvin tyytyväinen henkilökohtaiseen järjestämispalveluun ja tietenkin lopputulokseen!”

Ennen-jälkeen


Luennot ja kurssitIloa ja selkeyttä kapselipuvustosta -luento

Tilaa inspiroiva ja infontäyteinen kapselipuvustoluento illanistujaisiin, vaatekutsuille, yhdistykselle tai kansalaisopistoon.

Oletko kyllästynyt “ei mitään päällepantavaa” -tilanteisiin? Tule kuulemaan miten voit eliminoida vaatekriisit, helpottaa arkeasi ja parantaa tyyliäsi yksilöllisellä, kausittain vaihtuvalla puvustolla. Luennon aikana opit kaiken mitä tarvitset ensimmäisen kapselipuvustosi rakentamiseksi. Luennon toteuttaminen vaatii screenin (televisio tai valkokangas) PowerPoint -esityksen näyttämiseksi.

Kesto 1,5h

Hinta 80-120e                     Ota yhteyttä!

“Kiitos tosi hyvästä luennosta! Oli mielenkiintoista ja paljon asiaa selkeästi esitettynä. Heti teki mieli lähteä kokoamaan kapselia.” Miia, Turku


Vaatekaappi haltuun kapselipuvustolla -verkkokurssi

Verkkokurssilla saat askel askeleelta etenevät ohjeet oman kapselipuvuston kokoamiseen. Saat käyttöösi lähes saman tiedon ja neuvot, jotka saisit live-kurssilta tai henkilökohtaisesta palvelusta.

Neljän viikon aikana

  • tutustut omaan tyyliisi,
  • selvität mitä elämäntyylisi vaatii vaatekaapiltasi,
  • kokoat ohjatusti oman kevätkapselin,
  • saat ohjeita vaatesäilytyksen järjestämiseen ja
  • saat lisävinkkejä arkeen kompaktin vaatekaapin kanssa.

Saat pääsyn kurssin suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jatkaa keskustelua vielä kurssin jälkeen. Verkkokurssi koostuu videoista, kuvista ja kirjallisesta materiaalista. Lisäksi autan sinua tarvittaessa yksilöllisesti vaatevalintojen ja vaatesäilytysratkaisujen kanssa. Osaamiseni on käytössäsi koko kurssin ajan sähköpostitse, kurssi-chatissa ja Facebook-ryhmässä.

Verkkokurssi järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2017. 

Ilmoittaudu odotuslistalle!


Vaatekaappi haltuun kapselipuvustolla -kurssi

Tilaa yksityinen kapselikurssi vaikka kansalaisopistoon, kaveriporukalle tai yhdistykselle.

Oletko kyllästynyt “ei mitään päällepantavaa” -tilanteisiin? Tule oppimaan, miten voit eliminoida vaatekriisit, helpottaa arkeasi ja parantaa tyyliäsi yksilöllisellä, kausittain vaihtuvalla puvustolla. Ensimmäisen illan aikana saat tiukan teoriapläjäyksen ja opit kaiken, mitä tarvitset ensimmäisen kapselipuvustosi rakentamiseksi. Iltojen välissä koostat kotitehtävänä oman kapselipuvustosi omasta vaatekaapistasi. Toisena iltana esittelet kapselisi muille kurssilaisille ja tutustut muiden ratkaisuihin. Jaamme myös kokemuksia helpommasta arjesta kapselin kanssa ja saat vinkkejä siihen, miten voit kehittää kapselipuvustoasi edelleen.

Sillä ei ole väliä, onko arkiasusi jakku- vai tuulipuku. Kapselipuvusto sopii kaiken tyylisille ja kokoisille pukeutujille, miehille ja naisille. Oma puvusto koostetaan oman elämäntilanteen, vuodenajan ja henkilökohtaisen tyylin pohjalta. Kurssi palvelee erityisesti sinua, jolla on vaatekaappi täynnä vaatteita, mutta sopivan asun löytäminen arkisin on tuskastuttavaa. Kurssilla oppimiasi asioita pystyt hyödyntämään jatkossa vaatekaappisi kanssa myös tyylisi ja elämäntilanteesi muuttuessa.

Sopiva osallistujamäärä on 5-15 hlö

Kesto 2 x 1,5-2h. Kurssikertojen väliin on hyvä jättää 2 viikkoa kotitehtävää varten.

Hinta Kysy lisää                Ota yhteyttä!


Toimialue

Kaikki palvelut ovat saatavilla Turku-Salo-Helsinki -akselilla.  Luennot sovitusti myös kauempana. Henkilökohtaisten palveluiden hinnat sisältävät matkakulut. Luentojen ja kurssien matkakulut keskustellaan tilaajan kanssa.

Yhteydenotot

[email protected]

iloa ja selkeyttä kapselipuvustosta luento 2016

Tallenna

Tallenna