Moi! Olen Iina, Caps Look -metodin perustaja. Caps Look auttaa sinua ratkaisemaan vaatekriisisi, helpottamaan vaatteiden ostamista, parantamaan vaatesäilytystäsi ja löytämään oman tyylisi.

Olen kolmikymppinen yrittäjä, ikuinen opiskelija ja kehitysvammaisten perhehoitaja. Asun perheeni kanssa Salossa. Tammikuussa 2014 aloitin opiskelut toisella paikkakunnalla ja arkeeni kuului kuukausittain 2-5 päivän matkoja. Pakkaaminen kesti joka kerta pari tuntia, kun levitin vaatekaappini ympäri makuuhuonetta ja valikoin vaateröykkiöistä sopivia yhdistelmiä koulupäiville. Toimin näin, koska inhoan painavia laukkuja ja haluan aina pakata mukaan vain olennaisimman.

Eräänä päivänä selailin Pinterestistä vinkkejä toimivaan matkapuvustoon ja törmäsin sattumalta termiin capsule wardrobe. Innostuin välittömästi! Voiko tämä oikeasti olla näin helppoa ja yksinkertaisen nerokasta?

Aloin ahmia aihetta käsitteleviä ulkomaisia blogeja. Kokosin oman ensimmäisen kapselipuvustoni ja paluuta entiseen ei ollut. Aamuista tuli stressittömiä, pukeutumisesta tuli vaivatonta ja pakkaamisesta tuli helppoa. Olin myyty!

Aloin hioa omaa metodia, jolla kapselipukeutumisesta saataisiin jokaisen ihmisen vaatekaappiin sopiva konsepti.

Tuolloin ajattelin, että varmasti näin mahtavasta jutusta tietävät jo kaikki Suomessakin. Olin väärässä.

Asiat muuttuivat vihdoin, kun syksyllä 2015 kohtasin suomalaisia kanssasisariani Konmari Suomi -Facebook-ryhmässä.

Syntyi idea perustaa Facebook-ryhmä. Yksi ensimmäisiä keskustelunaiheita ryhmässä oli: mistä suomalainen kapselipukeutumisen blogi? Noh, eihän sellaista löytynyt ja voit arvata mitä seuraavaksi kävi. Perustin Caps Lookin helmikuussa 2016.

Miten caps look voi auttaa sinua?

Caps Look -sivusto on Suomen ainoa ja laajin tietolähde kapselipuvuston rakentamiseen. 

Henkilökohtaista järjestämisapua tarjoavat Caps Look -konsultit. Caps Look -verkkokurssilla saat parhaat opit käyttöösi verkon välityksellä minne päin maailmaa tahansa.

Jokainen ansaitsee stressittömän aamun ilman ikuista vaatekriisiä. Kun kapselipuvusto on tehty, voit huoletta nauttia aamuista perheesi kanssa. Ja, kun oma vaatekaappisi on järjestetty, mieti, miten paljon perheen aamut helpottuvat, kun jokaisen perheenjäsenen vaatekaappi on järjestetty saman metodin avulla?

Caps Look voi auttaa myös sinua kapselipuvuston rakentamisessa ja vaatesäilytyksesi järjestämisessä. Blogin lukemisen lisäksi voit saada hyvän startin oman puvuston kokoamiseen luennolta tai kurssilta.

Caps Lookin missio on auttaa sinua ratkaisemaan vaatekriisisi, parantamaan vaatesäilytystäsi, helpottamaan vaatteiden ostamista ja löytämään oman tyylisi. Haluamme rohkaista sinua kokeilemaan kapselipukeutumista ja näkemään, miten se voi parantaa elämänlaatuasi.

Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai vaikka yhteistyöidea, laita viestiä [email protected] 

Kiva kun olet täällä!
Anna-Leena ja Maarit