Hei [affiliate_name first_name_only=”yes”]! Olemme tosi iloisia, että olet lähtenyt mukaan tähän projektiin pelastamaan suomalaisnaiset vaatekriiseiltä! Asiakkaidemme sanoin: ”teet tärkeää työtä!”

Affiliate-markkinointi eli kumppanuusmarkkinointi on Suomessa vielä melko lapsen kengissä. Jos olet ensimmäistä kertaa tekemässä affiliate-markkinointia tai ensimmäistä kertaa Caps Lookin affiliate-ohjelmassa, koko homma kaikkine uusine termeineen voi tuntua hämmentävältä. Älä hätäänny! Me pidämme sinusta huolta.

Markkinointi, niin myös affiliate-markkinointi on taito, jota voi opiskella ja jossa voi harjaantua paremmaksi. Ota tämä ensimmäinen projektisi iloisena oppimiskokemuksena! Vaikka et saisi ensimmäisellä kerralla yhtään myyntiä aikaiseksi, olet lämmitellyt lukijoitasi kapselipukeutumisen saloihin ja ensi kerralla he ilmoittautuvat kurssille riemusta kiljuen.

Muista, että olemme täällä sinua varten. Tuemme sinua myynnissäsi niin paljon kuin voimme. Laita siis heti viestiä, kun sinulle tulee kysyttävää. Tyhmiä kysymyksiä ei ole! 

 

Tässä vielä yhteystiedot:

 

[email protected] : Tekniset ongelmat affiliate-paneelin kanssa, yleiset kysymykset, kuponkikoodit, laskutus, sopimusasiat, affien omat bonukset, myyntistrategia

Facebook-ryhmä : ajankohtaiset asiat, fiilistely, kysymykset joihin muutkin saattavat haluta vastauksen. Tägäämällä varmistat, että aloituksesi huomataan.